PRS:n jäsenten - Kisakuulumisia

PRS:N ALUEKOULUKILPAILUT NIINISALOSSA  19.4.2009

SUURET KIITOKSET KAIKILLE ONNISTUNEISTA KISOISTA! AIVAN ERITYISESTI AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE!!

TULOKSET

Palkintojenjaossa nähtiin useita PRS:n ratsukoita. Parhaiten menestyi Noora Möhkö hevosellaan Padmé (kuvassa). Ratsukko voitti luokan 2 K.N. Special ja sijoittui kolmanneksi luokassa 3 Amerkin kouluohjelma. A-merkin kouluohjelman ratsastivat myös Johanna Lamminmäki Willin Orvokilla (tuloksissa 10.) ja Tiina Marjolahti Gold Hawk of Houstonilla (12). Lisäksi luokassa ratsasti Mari Mäntysalmi Jaana Törmän Paunutar -hevosella, ollen tuloksissa 13.

25. Johanna Lamminmäki - WILLIN ORVOKKI 270p. 54,000%

Kilpailupäivä aloitettiin seuratason luokalla Helppo C:1, jossa nähtiin historialliset 12 suoritusta järjestävän seuran puolesta. Palkintojenjaossa nähtiin sinisen rusetin kera Mira Päljänoja - Alvar, jaetulla kolmannella sijalla olivat Salla Kurtti - Veronica Polita ja Sara Rajasalo - Kitin Suhina sekä neljänneksi ratsasti Janika Lehtinen - Flandrija.

Luokan 1 tulokset kokonaisuudessaan voi katsoa tästä linkistä.

Luokassa 1 ratkaistiin myös PRS:n Hevoshullu Powercup -seurakarsinnan kouluosuus.

KOULUTULOKSIA KANGASALALTA - NIINISALOSTA

Kangasalla tuli myös luokasta Helppo B:3 sijoitus Parkanoon, kun Salla Kurtti sijoittui Veronica Politalla luokan viidenneksi.

Salla sijoittui myös Niinisalon kansallisissa kenttäkisoissa viikkoa aiemmin, harrasteluokassa sijalle 12. hevosella Willin Orvokki (kuvan © Hanna.K).

SARA TOINEN HEVOSHULLU POWERCUPIN FINAALISSA!!!

Sara Rajasalo ratsasti Kitin Suhinalla upeasti TOISEKSI Hevoshullu Powercupin valtakunnallisessa Finaalissa Lahdessa 4-5.7.! Ratsukko jäi voittajasta ainoastaan yhden pisteen verran.

Finaalissa oli mukana myös PRS:n ratsukko Janika Lehtinen hevosellaan Flandrija, mutta tällä kertaa ratsukko joutui keskeyttämään kisan kouluosuuden jälkeen.

Sara sijoittui Suhinalla koululuokassa Helppo B:0 kolmanneksi hienolla tuloksella 65,4%. Janika oli luokan 20. tuloksella 56%. Yhteensä koululuokassa starttasi 29 ratsukkoa.

Esteluokassa 95cm arv. AM5 Sara puolestaan sijoittui luokan viidenneksi, tehden sekä perusradalla että uusinnassa nollaradat.

PRS ONNITTELEE LÄMPIMÄSTI

SARAA JA SUHINAA

UPEASTA MENESTYKSESTÄ VALTAKUNNALLISESSA KISASSA!!!

Finaalin lopputulokset

Kaikki finaalitulokset Lahden Ratsastajien sivuilla

***

Hevoshullu Powercupin aluetason estekarsinta ratsastettiin lauantaina 13.6. Messilässä. Mukana oli Parkanon Ratsastajia edustavat ratsukot Sara Rajasalo - Kitin Suhina, Janika Lehtinen - Flandrija ja Miia Niemenmaa - Bright Idea.

HHPC aluekarsintaluokka 95 cm arv. 367.1 voitti Janika Lehtinen Flandrijalla, tehden luokan ainoan tuplanollan! Luokan neljänneksi sijoittui hienosti Miia Niemenmaa Bright Idella. Viides eli ensimmäinen ei-sijoittunut puolestaan oli Sara Rajasalo Kitin Suhinalla. ONNEA!!

Miia ja Sara starttasivat myös seuraluokassa 80cm arv. A.2.0. Molemmat ratsastivat virheettömästi, mutta jääden ajassa sijoitusten ulkopuolelle.

Nurminen Julia, Whirlwind, HOR 13 hyl 999

Katso kaikkien alueiden finalistit täältä!

Kuvien © Annakaisa Oinonen, katso lisää Annakaisan hienoja kuvia HHPC-karsinnoista ja monista muista tapahtumista ja hevosista kuvasivuilta www.viimeinen.net!

Kuvat julkaistu Annakaisan luvalla.

***

Kangasalan aluekoulukisoissa 16.5. ratsastettiin Hämeen alueen Hevoshullu Powercup -aluekarsinnan kouluosuus.

Mukana oli PRS:n ratsukot Sara Rajasalo - Kitin Suhina, Janika Lehtinen - Flandrija ja Miia-Mari Niemenmaa - Bright Idea. Ohjelmana oli K.N. Special.

Sara sijoittui luokassa toiseksi hienolla tuloksella 65,4%. Janika oli Flaxillaan luokassa kahdeksas tuloksella 59,4% ja Miia Idealla 14. tuloksella 51,4%. ONNEA KAIKILLE!

SRL:N HEVOSHULLU POWERCUP-SIVUT

Olethan huomannut, että Hevoshullu Powercupin finaalissa toiseksi tulleesta ratsukosta Sara Rajasalosta ja Kitin Suhinasta oli juttu myös Hippoksessa?!
Lue juttu uudelleen täältä!

ONNEA SALLA SIJOITUKSESTA !

24.5.2009 Tallitiimin alue-estekilpailujen pääluokka 110cm: Salla Kurtti ratsasti hevosella Pan-Am luokan kolmannelle sijalle!

SALLA & VERONICA POLITA TOISEKSI HARRASTELUOKASSA!

Niinisalon kenttäkisoista 18-19.7.2009 saatiin sijoitus Parkanoon, kun Salla Kurtti sijoittui Veronica Politalla hienosti toiseksi harrasteluokassa. Voitto ei ollut kaukana, sillä luokan voittaneella ratsukolla oli täsmälleen samat pisteet, mutta hän ratsasti lähemmäs luokan ihanne-aikaa, eli tässä tapauksessa kolme sekuntia hitaammin...  Luokkaan osallistui yhteensä 59 ratsukkoa.

Pienhevosten mestaruusluokassa Jaana Törmän omistama Paunutar sijoittui kolmanneksi, ratsastajanaan Virtain Ratsastajia edustava Mari Mäntysalmi.

NELJÄ PRS-SIJOITUSTA KUNINKAALLISTA!

Tutkaile tuloksia tarkemmin:

Estetulokset

Koulutulokset

ALUE-ESTEKILPAILUT 23.8.2009

KIITOKSET KAIKILLE, ERITYISESTI AHKERILLE TOIMIHENKILÖILLE!!

TULOKSET

--------------------

SIJOITUKSIA KANSALLISISTA KISOISTA - ONNEA SALLA !!!

Kuluneena viikonloppuna Parkanoon saatiin sijoitus kansallisista kilpailuista! Uudenkaarlepyyn Ratsastuskerho järjesti kansalliset koulukilpailut 8-9.8.2009 kilpailuissa ratkaistiin mm. Suomenhevosten koulumestaruudet.

Salla Kurtti hevosella Veronica Polita sijoittui kolmanneksi luokassa Helppo A FEI:n kenttäkilpailuohjelma poneille 1997 prosentein 63,095! H:ssa istunut tuomari Anna Tujulin olisi sijoittanut ratsukon jopa ykköseksi prosenteilla 65,714. Samassa luokassa toinen ei sijoittunut ratsukko oli puolestaan Salla Kurtti Willin Orvokilla. Salla starttasi molemmilla hevosilla myös nuorten hevosten ja suomenhevosten luokan, katso tarkemmat tulokset Kipasta!

***

KENTTÄKISAAJAT NIINISALOSSA 12.-13.9.2009

Niinisalon kenttäkisoissa 12-13.9. nähtiin neljä PRS-ratsukkoa. Tutustumisluokan voitti Salla Kurtti Veronica Politalla. Ratsukko johti 43 ratsukon luokkaa alusta saakka. Suomenhevosten kansallisessa luokassa viidenneksi, eli ensimmäiseksi ei-sijoittuneeksi Salla ratsasti Willin Orvokilla. Prix de Suomen Hippos -luokassa starttasi yhteensä 14 ratsukkoa.

Harrasteluokan tuloslistalla 32. oli Miia Niemenmaa hevosella Bright Idea, tehden puhtaan suorituksen rataesteiltä. Kisassa mukana oli myös Heini Keskinen Veroiskulla, mutta lupaavan koulun jälkeen ratsukon matka katkesi estekokeeseen.

Tulokset

Kuvia / JX-FOTO

TALLIKOULUKISAT TALLI SATUMAASSA  25.102009

Tulokset:

Luokka 1. PRS:n raviohjelma helppo:ö
1.minka alanko-poku 101p

4.laura lehtinen-poku 112p
4.minka alanko-venla 112p

1.iiris viitaniemi-pöly 0 34,11
3.minka alanko-pipsa 4 27,83