Taru & Kimberly > Till Sverige

26.3.2014


Ohessa Tarun ajatuksia blogistaan hienosta tulevasta harjoittelu- ja kisamatkastaan Ruotsiin.

Till Sverige

(nimessä suoraan linkki blogiin)

 

Heippa! Pikapostausta kaiken pakkauksen ja muun sählingin keskellä, mutta tosiaan Ruotsi kutsuu huomenna. 

Olemme lähdössä Kimblen kanssa Ruotsiin kuudeksi viikoksi. Mukaan tulee siis kaverini Elli ja sen hepat! :)

 

Alkuvuodesta vähän ruvettiin pähkäilemään ulkomaanmatkaa, jonka piti olla aluksi Saksa. Pian kuitenkin mietittiin mikä olisi meille järkevintä poniratsastajina ja päädyttiin Ruotsiin. Sanna ja Elmo hommasivat meille paikan Etelä-Ruotsista Annan luota. Hän on itse 3* kenttäratsastaja. Huomenna lähdemme illalla Viking Line Gracella ja olemme aamulla Ruotsissa. Siitä lähdemme ajamaan kohti Annalöviä ja pysähdymme matkalla Mantorpissa. Ruotsissa olisi tarkoitus valmentautua paljon sekä kilpailla! :) Mahtava mahdollisuus, joten siitä on otettava kaikki irti!

 

Ennenkö kukaan kysyy miten Bonni ja muut ponit, niin Bonnia ratsastaa siskoni Mira sekä valmentajani ja vanhemmat hoitaa ponit sen aikaa, kun olen poissa. Mulla oli ns. mahdollisuus ottaa vain yksi poni mukaan ja se oli Kimble, koska sen kanssa tarviin nyt paljon treeniä ja rutiinia sekä kenttäkisoja! :) 

 

Millaisia postauksia haluaisitte sieltä? Voisin koittaa postailla aina, kun kerkeen niin pysyisitte vähän ajantasalla! :) Jatkan tästä pakkailemista, see you!!