PRS Cup - osall.ohjeet


NÄIN OSALLISTUT PRS-CUPPIINKirjaa jokainen kilpailusuoritus pöytäkirjaan heti kilpailun jälkeen. Aluekilpailutulokset löytyvät kilpailun jälkeen melko nopeasti Kipasta, mutta seurakilpailuissa kannattaa varmistaa että tulokset tulevat esim. järjestävän seuran mahdollisille nettisivuille josta ne voi tarkistaa. Jos sellaisia ei ole, pyydä itsellesi tulokset vaikkapa sähköpostilla tai pyydä tulosluettelosta kopio. Yleensä jokin näistä onnistuu. Ylipäätään tulokset kannattaa säilöä paperiversioina esim. koulupöytäkirjojen kanssa samaan kansioon, jotta ne pysyvät tallessa myöhempääkin tarkastelua varten.

Voit kirjata suoritukset joko suoraan tietokoneelle, excel-pohjaiseen tulospöytäkirjaan (suositus), tai jos et jostain syystä halua tai koneella ei ole tarvittavaa ohjelmaa, voit myös kirjata suoritukset käsin word-muotoiseen tulospöytäkirjaan heti kisan jälkeen ja vasta myöhemmin siirtää ne tietokoneelle. Excel-muotoinen taulukko on ladattavissa omalle koneelle sivun reunasta tai materiaalipankista.


Katso tarkemmin Cup-säännöistä, mitkä kilpailut lasketaan cuppiin mukaan, kysy jos et ole varma. Voit kirjata myös esim. hylkäykseen päättyneet suoritukset itseäsi varten, mutta niistä ei saa cup-pisteitä. Kaikista hyväksytyistä suorituksista saa pisteitä huolimatta siitä sijoituitko vai olitko kolmaskymmenes, kunhan tulos on hyväksytty.

Muista kirjata huolellisesti kaikki tiedot: sääntöjen mukaisesti seuralla on oikeus jättää pisteenlaskennasta pois tulokset, jotka on ilmoitettu puutteellisesti tai epäselvästi. Vilppiä ei kannata yrittää harrastaa, sillä seura tarkistaa tuloksia, ja vilpin yritys sulkee sinut pois cupista.

Palauta huolellisesti täytetty excel-muotoinen tulospöytäkirja sähköpostilla jäsensihteerille määräpäivään mennessä, niin olet mukana cupissa. Jos et jostain syystä voi lähettää pöytäkirjaa sähköpostilla, ota yhteyttä jäsensihteeriin ja sovi muu tapa (esim. postitus). Prs-cup tulospöytäkirja palautetaan 30.6.2013 mennessä (kilpailut ajalta 16.11.2007-30.6.2008) sekä loppuvuoden kilpailut ajalta 1.7.-16.11.2013 16.11.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen

 Tulospöytäkirjan täyttöohjeet:1. Päivä: muista merkitä tarkka kilpailupäivä, pelkkä kuukausi ei riitä!

2. Järjestäjä: kilpailun järjestävä SRL:n ratsastusseura, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, virallinen rotuyhdistys tai PRS:n jäsentalli. Kilpailujen järjestäjä ei ole esimerkiksi Jalasjärven maneesi, se on kilpailupaikka!

3. Ratsu: hevonen jolla kilpailit

4. Laji: kouluratsastus, esteratsastus, kenttäratsastus, vikellys, matkaratsastus, valjakkoajo, vammaisratsastus tai hevostaito.

5. Taso: harjoitus/seura/alue/kansallinen. Huomioi että aluekilpailujen yhteydessä oleva seuraluokka on seuratasoa!! -Tarkkuutta tähän!

6. Ohjelma: Esimerkiksi He B:0, 80 cm tai harrasteluokka. Hevostaitokisoista esim. sarja I tai seniorisarja.

7. Arvostelu: jätetään koulukisojen osalta tyhjäksi, estekisoissa ko. luokassa käytetty arvostelumenetelmä esim. 367.2

8. Tulos: Tarkkuutta! Koulukisoissa esim. 125p. / 69,44 %, estekisoissa esim. 0vp/52,63 (eli virhepisteet/aika). Hylätty tulos ilmoittaan "hyl" tai "hylätty", eikä laiteta sijalukua. Kenttäkisoista merkitään lopputulos, esim. -63,0 tai hylätty (eli ei erikseen joka osakokeen tuloksia). Hevostaitokisoista yhteispistemäärä.

9. Sija: Monesko olit

10. Lähtijöitä luokassa: Montako lähtijää luokassa oli yhteensä

Seura täyttää pisteytyssarakkeen