Uusi jäsen: UUSI TAPA LIITTYÄ SEURAA SRL.n Sähköinen liittymiskaavake

14.4.2019

Seuran jäseneksi on mahdollista liittyä liiton nettisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Lomake on turvallinen tapa ottaa vastaan henkilön tietoja.

SRL TARJOAA SÄHKÖISTÄ LIITTYMISKAAVAKETTA !

 

UUSI LIITTYMISLOMAKE

Voit liityyä ratsastusseuraan täyttämällä jäsenyyshakemuksen alla olevan linkin kautta. Huomaathan, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen, ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Jos seura, johon haluat liittyä, ei ole mukana lomakkeella, ole yhteydessä suoraan seuran jäsensihteeriin.

Lomake on turvallinen tapa ottaa vastaan henkilön tietoja

https://liity.ratsastus.fi/

Ratsastusseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. LähiTapiolan kattavan urheiluvakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille myös kaupallisia etuja. Kilpaileminen ja hevostaito- ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan. Ratsastusseurat tarjoavat usein liiton tarjomien jäsenetujen lisäksi omia etuuksia, kuten alennuksia yhteistyötallin ratsastustunneista.

Seuraan kuulumisella on myös laajempi merkitys koko lajin kannalta, samalla rekisteröityy ratsastuksen harrastajaksi.